over

Met maandelijks 5000 unieke squashers, 1500 abonnementhouders en 400+ competitiespelers (zowel intern als (inter-)nationaal) mag Squash Utrecht zich één van de -zo niet grootste- actieve squashclub van Nederland noemen. Met trots kunnen we melden dat onze 18 banen dagelijks gevuld zijn, en is zichtbaarheid daarmee gegarandeerd!

Utrecht is een fantastische studentenstad, en dat zien we ook terug in de aantallen squashende studenten. Naast onze locatie midden tussen studenten-complexen, staan ook sponsoren vol in de spotlight van deze studenten. Daarnaast is ook zichtbaarheid bij onze vaste leden -van young professionals tot seniors- dat Squash Utrecht niet alleen een sportcentrum voor competitie-spelers of recreatieve spelers: het is een warme huiskamer voor iedereen! De Utrechtse Sportkrant schreef een mooi artikel over onze insteek en motivatie. Met deze insteek willen we onze sponsoren op dezelfde manier betrekken bij Squash Utrecht zoals we bij onze spelers en gasten doen.

Naast baansponsoren en online bekendheid is het ook mogelijk om het product van de sponsor uitgebreid in beeld te brengen en in kaart te brengen, wat ook nog eens zorgt voor meer herkenbaarheid!